Elbilsladdning inom BRF

Att installera elbilsladdare i anslutning till er bostadsrättsförening är en lönsam investering både för föreningen och de individuella hushållen. En laddlösning gör bostadsrättsföreningen mer attraktiv för potentiella lägenhetsköpare och höjer därmed värdet på bostadsrätterna – dessutom är det ofta mycket uppskattat hos de boende.

Ett laddsystem från Sekraft använder all tillgänglig kapacitet i fastighetsnätet och skapar en optimal fördelning mellan elbilsladdare. I alla laddsystem ingår ett molnbaserat administrationssystem som gör det enkelt att överblicka systemet, läsa av strömförbrukningen per användare och uppdatera laddstationens mjukvara. Kontakta oss så hjälper vi er att ta fram en lösning som passar just er bostadsrättsförening.

Boka konsultation

Installationens fördelar

  • Möter den ökade efterfrågan på laddplatser.
  • Stärker er förenings hållbarhetsprofil.
  • Laddar elbilen säkert och snabbt.
  • Höjer bostadsrätternas värde.
  • Skapar mervärde till de boende.

Gemensamt elnät med IMD

Installation av gemensamt elnät med individuell mätning och debitering (IMD) är en lönsam investering för bostadsrättsföreningar och dess enskilda hushåll. Ett IMD-system möjliggör en lägre energiförbrukning och ett lägre fast elpris. Sekraft hjälper er att beräkna hur stora besparingar just er bostadsrättsförening kan göra genom att övergå till ett gemensamt elnät.

Läs mer

Varför elbilsladdare?

I takt med att elbilarnas och laddhybridernas popularitet ökar blir infrastrukturen kring elbilsladdning allt viktigare. Genom att installera laddstolpar och laddboxar kan företag, bostadsrättsföreningar och offentliga aktörer skapa värde för anställda, kunder, boende och allmänheten. Ta steget tillsammans med oss på Sekraft, och skapa förutsättningarna för en smartare framtid.

Boka en konsultation

Kontakta oss så hjälper vi er att hitta den optimala lösningen för just era behov och önskemål.

Boka konsultation

Om Sekraft

Övergången från fossildrivna bilar till elbilar går snabbare för varje dag som går. I takt med elbilens övertagande har elbilsladdare därför blivit en naturlig del av vår vardagsmiljö - i denna transformation tar vi täten som en ledande aktör på marknaden. På Sekraft kommer vi att fortsätta sträva mot visionen om fossilfria transporter genom att bidra till uppbyggnaden av infrastrukturen kring detta. Vill du vara med? Kontakta oss så skapar vi tillsammans säkra, hållbara och praktiska laddlösningar som passar just ert behov.

Läs mer

Referenser

Se ett urval av våra tidigare projekt

Senaste nytt från Sekraft

Läs våra blogginlägg och artiklar

Fler nyheter