Erbjud anställda och partners elbilsladdare på arbetsplatsen

Omställningen till 100 procent hållbara transporter går i snabb takt framåt, både privat och för tjänstebilar. Att erbjuda elbilsladdning på arbetsplatsen är för många en självklarhet. Dagens näringslivsklimat är konkurrenskraftigt och företagare behöver erbjuda goda helhetsupplevelser för att behålla sin attraktivitet gentemot anställda, partners och besökare. Framtidens infrastruktur är här och nu gäller det att hänga med i svängarna. Läs mer om varför ni bör erbjuda elbilsladdning på er arbetsplats. 

Fördelarna med elbilsladdning på jobbet  

Fördelarna med att erbjuda elbilsladdning på arbetsplatsen är många. Investeringen i ett laddsystem på arbetsplatsen signalerar att ni är en verksamhet som är framtidsorienterade och vill göra smarta och hållbara val. Utöver en stark miljöprofil är elbilsladdning på arbetsplatsen en ekonomisk vinning då värdet på er fastighet höjs direkt vid installation. Med möjligheten att ladda bilen på arbetsplatsen ger ni anställda, kunder och besökare ett mervärde och skapar en positiv upplevelse direkt vid ankomst. 

Ja, som ni märker kan listan med fördelar göras lång. Summa summarum, ett laddsystem på arbetsplatsen är en smart investering som gör er konkurrenskraftiga i ett näringslivsklimat som är under ständig utveckling.

Värt att tänka på

Låter det lockande att erbjuda era anställda och partners elbilsladdning? Kanske vill ni göra investeringen redan idag? Vi på Sekraft vill ge er några goda råd på vägen. 

Smart elbilsladdning 
På Sekraft tycker vi att det är viktigt att våra kunder är medvetna om värdet av smart elbilsladdning. Var rädda om era anställda, vanliga eluttag är inte lämpade för att ladda bilar och utgör en stor säkerhetsrisk. Välj istället att investera i en säker och hållbar lösning som gör det enkelt för era partners och anställda att ladda bilen under arbetsdagen. 

Tänk steget längre 
När ni väl tagit beslutet att investera i ett laddsystem på er arbetsplats är det klokt att tänka steget längre. Fråga er själva hur många laddplatser som beräknas behövas inför kommande år. Vi vågar nästan garantera att intresset för att köra elbil kommer öka direkt när laddning erbjuds på arbetsplatsen. Med smart planerad infrastruktur håller ni nere kostnaderna för framtida utökning av laddsystemet. 

System och administration 
Utöver planering av den fysiska hårdvaran kommer ni att behöva planera hanteringen av distribution, administration och fakturering. Med ett kostnadsfritt styrsystem från oss på Sekraft kan ni enkelt övervaka, balansera och fördela ström mellan olika laddstationer. Ni väljer själva om ni vill administrera systemet själva eller låta någon av våra professionella partners sköta arbetet åt er. Allt från support till betalning blir omhändertaget, så att ni kan fokusera på det ni är bäst på.

Vi på Sekraft har stor branscherfarenhet och är era experter på laddsystem. Boka en kostnadsfri konsultation så hjälper vi er att hitta den optimala lösningen för just era behov och önskemål. 

Läs mer Boka konsultation

Varför elbilsladdare?

I takt med att elbilarnas och laddhybridernas popularitet ökar blir infrastrukturen kring elbilsladdning allt viktigare. Genom att installera laddstolpar och laddboxar kan företag, bostadsrättsföreningar och offentliga aktörer skapa värde för anställda, kunder, boende och allmänheten. Ta steget tillsammans med oss på Sekraft, och skapa förutsättningarna för en smartare framtid.

Om Sekraft

Övergången från fossildrivna bilar till elbilar tar sig längre för varje dag som går. I takt med elbilens övertagande har elbilsladdare därför blivit en naturlig del av vår vardagsmiljö - i denna transformation tar vi täten som en ledande aktör på marknaden. På Sekraft kommer vi att fortsätta sträva mot visionen om fossilfria transporter genom att bidra till uppbyggnaden av infrastrukturen kring detta. Vill du vara med? Kontakta oss så skapar vi tillsammans säkra, hållbara och praktiska laddlösningar som passar just ert behov.

Läs mer