Elbilsladdare för företag

Allt fler väljer idag att köra elbilar eller laddhybrider – inte minst på grund av de generösa subventionerna för tjänstebilar och de miljömässiga fördelarna. En allt växande andel av era anställda och partners kommer därför att vara i behov av elbilsladdare när de besöker er. Att kunna erbjuda detta värde innebär en viktig konkurrensfördel och stärker företagets position som en attraktiv arbetsgivare och partner. Dessutom stärks företagets hållbarhetsprofil – en viktig faktor i dagens näringslivsklimat.

Som ägare till ett laddsystem från Sekraft får ni tillgång till ett molnbaserat administrationsverktyg. Detta gör att ni enkelt kan övervaka anläggningen och känna er trygga i systemets funktion. Välkommen att kontakta oss så tar vi fram en lösning som passar just ert företag.

Boka konsultation

Installationens fördelar

  • Skapar mervärde för kunder, anställda och besökare.
  • Stärker företagets hållbarhetsprofil.
  • Kostnadseffektiv och högkvalitativ lösning.
  • Enkel administration.
  • Laddar elbilen säkert och snabbt.

Varför elbilsladdare?

I takt med att elbilarnas och laddhybridernas popularitet ökar blir infrastrukturen kring elbilsladdning allt viktigare. Genom att installera laddstolpar och laddboxar kan företag, bostadsrättsföreningar och offentliga aktörer skapa värde för anställda, kunder, boende och allmänheten. Ta steget tillsammans med oss på Sekraft, och skapa förutsättningarna för en smartare framtid.

Boka en konsultation

Kontakta oss så hjälper vi er att hitta den optimala lösningen för just era behov och önskemål.

Boka konsultation

Om Sekraft

Övergången från fossildrivna bilar till elbilar går snabbare för varje dag som går. I takt med elbilens övertagande har elbilsladdare därför blivit en naturlig del av vår vardagsmiljö - i denna transformation tar vi täten som en ledande aktör på marknaden. På Sekraft kommer vi att fortsätta sträva mot visionen om fossilfria transporter genom att bidra till uppbyggnaden av infrastrukturen kring detta. Vill du vara med? Kontakta oss så skapar vi tillsammans säkra, hållbara och praktiska laddlösningar som passar just ert behov.

Läs mer

Referenser

Se ett urval av våra tidigare projekt

Senaste nytt från Sekraft

Läs våra blogginlägg och artiklar

Fler nyheter