Elbilsladdare i hemmet

Med en elbilsladdare i ditt hem kan du alltid börja dagen med fulladdade batterier. Med en trygg, säker och kostnadseffektiv laddlösning från Sekraft undviker du även riskerna som är förenade med att ladda via ett vägguttag. Sekrafts elbilsladdare är anpassade för hemmet och tål att installeras både inom- och utomhus – dessutom är de snygga och diskreta.

Som privatperson kan du ansöka om ladda-hemma-stödet. Bidraget täcker då hälften av kostnaderna för både materialet och arbetskostnaden. Vi på Sekraft hjälper dig att hitta den optimala lösningen för just ditt hem. Att ladda elbilen hemma har aldrig varit enklare. Välkommen att kontakta oss!

Boka konsultation

Installationens fördelar

  • Säker laddning av din elbil
  • Förkorta laddningstiden
  • Alltid tillgång till en fulladdad bil
  • Ta ställning för en hållbar framtid
  • Höjer värdet på din bostad

Varför är det dags för en elbilsladdare i hemmet?

Utöver att det är praktiskt och bekvämt att ladda din elbil hemma, är det tack vare ny teknik även ett bättre läge än någonsin att ta steget till en installation. De toppmoderna produkter vi arbetar med tillhör de allra säkraste, smartaste och smidigaste på marknaden. Systemet kan anpassa laddningen till den tid på dygnet då elpriset är som lägst. Med automatiska uppdateringar via internetuppkoppling behöver du inte byta ut din laddstation för att ta del av ny teknisk utveckling. Dessa laddare har dessutom en diskret och stilren design och tar inte upp en större yta än en surfplatta.

Boka en konsultation

Kontakta oss så hjälper vi er att hitta den optimala lösningen för just era behov och önskemål.

Boka konsultation

Om Sekraft

Övergången från fossildrivna bilar till elbilar går snabbare för varje dag som går. I takt med elbilens övertagande har elbilsladdare därför blivit en naturlig del av vår vardagsmiljö - i denna transformation tar vi täten som en ledande aktör på marknaden. På Sekraft kommer vi att fortsätta sträva mot visionen om fossilfria transporter genom att bidra till uppbyggnaden av infrastrukturen kring detta. Vill du vara med? Kontakta oss så skapar vi tillsammans säkra, hållbara och praktiska laddlösningar som passar just ert behov.

Läs mer

Referenser

Se ett urval av våra tidigare projekt

Senaste nytt från Sekraft

Läs våra blogginlägg och artiklar

Fler nyheter