Elbilsladdare i offentliga miljöer

Idag ställs både natur och samhälle inför tuffa klimatutmaningar. En av de mest aktuella och slagkraftiga lösningarna på detta är skifta från fossil fordonsdrift till eldrift. Fram till år 2030 beräknas det finnas 2,5 miljoner elbilar och laddhybrider i Sverige och i takt med att elfordon blir vanligare ökar även efterfrågan på laddplatser i samhället.

Framtidsorienterade kommuner, landsting och andra offentliga aktörer arbetar därför hårt för att bygga den nödvändiga infrastrukturen för att stödja denna utveckling. På Sekraft är vi övertygade om att elbilen är här för att stanna och vi vill fortsätta visa vägen mot ett mer klimatsmart samhälle. Sekraft erbjuder elbilsladdare till offentliga miljöer såsom parkeringsplatser, garage och arbetsplatser.

Boka konsultation

Installationens fördelar

  • Möter medborgarnas efterfrågan av utökat antal laddplatser.
  • Stärker er hållbarhetsprofil.
  • Säker och snabb laddning.
  • Enkel administration.
  • Kostnadseffektiv och högkvalitativ lösning.

Varför elbilsladdare?

I takt med att elbilarnas och laddhybridernas popularitet ökar blir infrastrukturen kring elbilsladdning allt viktigare. Genom att installera laddstolpar och laddboxar kan företag, bostadsrättsföreningar och offentliga aktörer skapa värde för anställda, kunder, boende och allmänheten. Ta steget tillsammans med oss på Sekraft, och skapa förutsättningarna för en smartare framtid.

Boka en konsultation

Kontakta oss så hjälper vi er att hitta den optimala lösningen för just era behov och önskemål.

Boka konsultation

Om Sekraft

Övergången från fossildrivna bilar till elbilar går snabbare för varje dag som går. I takt med elbilens övertagande har elbilsladdare därför blivit en naturlig del av vår vardagsmiljö - i denna transformation tar vi täten som en ledande aktör på marknaden. På Sekraft kommer vi att fortsätta sträva mot visionen om fossilfria transporter genom att bidra till uppbyggnaden av infrastrukturen kring detta. Vill du vara med? Kontakta oss så skapar vi tillsammans säkra, hållbara och praktiska laddlösningar som passar just ert behov.

Läs mer

Referenser

Se ett urval av våra tidigare projekt

Senaste nytt från Sekraft

Läs våra blogginlägg och artiklar

Fler nyheter