Om Sekraft

Övergången från fossildrivna bilar till elbilar går snabbare för varje dag som går. I takt med elbilens övertagande har elbilsladdare därför blivit en naturlig del av vår vardagsmiljö – i denna transformation tar vi täten som en ledande aktör på marknaden. Vi på Sekraft har djupgående kompetens inom branschen och har all nödvändig kompetens in-house. Därför kan du alltid känna dig trygg i att en lösning från oss håller hög säkerhet och kvalitet.

Vår vision

På Sekraft kommer vi att fortsätta sträva mot visionen om att öka andelen fossilfria transporter genom att bidra till uppbyggnaden av infrastrukturen kring detta. Vi vet att våra moderna och smarta lösningar för elbilsladdare är en avgörande del i förändringen mot ett fossilfritt samhälle. Tillsammans med företag, offentliga aktörer och privatpersoner ska vi göra världen till en mer klimatsmart plats.

Upplev fördelarna

Powered by Sesol

Sekraft är en del av det väletablerade solcellsföretaget Sesol. Inom företaget ryms allt från utbildade energiingenjörer och projektörer till behöriga elektriker och snickare med många års samlad branscherfarenhet. Detta innebär starka synergieffekter och att vi kan åtnjuta varandras stabilitet, kompetens och erfarenhet. Som en stolt del av Sesol kan du känna dig trygg i att vi behandlar varje projekt, stort som litet, med stor noggrannhet och omsorg.

Om Sesol

Varför elbilsladdare?

I takt med att elbilarnas och laddhybridernas popularitet ökar blir infrastrukturen kring elbilsladdning allt viktigare. Genom att installera laddstolpar och laddboxar kan företag, bostadsrättsföreningar och offentliga aktörer skapa värde för anställda, kunder, boende och allmänheten. Ta steget tillsammans med oss på Sekraft, och skapa förutsättningarna för en smartare framtid.

Boka en konsultation

Kontakta oss så hjälper vi er att hitta den optimala lösningen för just era behov och önskemål.

Boka konsultation

Om Sekraft

Övergången från fossildrivna bilar till elbilar går snabbare för varje dag som går. I takt med elbilens övertagande har elbilsladdare därför blivit en naturlig del av vår vardagsmiljö - i denna transformation tar vi täten som en ledande aktör på marknaden. På Sekraft kommer vi att fortsätta sträva mot visionen om fossilfria transporter genom att bidra till uppbyggnaden av infrastrukturen kring detta. Vill du vara med? Kontakta oss så skapar vi tillsammans säkra, hållbara och praktiska laddlösningar som passar just ert behov.

Läs mer

Referenser

Se ett urval av våra tidigare projekt

Senaste nytt från Sekraft

Läs våra blogginlägg och artiklar

Fler nyheter